Za glavu je viši od svih u sudnici, nosi lepa odela, još bolje cipele, a čeka smrt: Sada svi pričaju o ovom osmehu!
Vejd Vilson sa advokatom, Foto: Tiktok printscreen

žene ga obožavaju

Za glavu je viši od svih u sudnici, nosi lepa odela, još bolje cipele, a čeka smrt: Sada svi pričaju o ovom osmehu!

Nedugo nakon što je njegov slučaj dospeo u javnost, Vilson je stekao pravi klub obožavalaca i naročito obožavateljki, koji su opsednuti njime zbog njegovog specifičnog i, kako mnogi smatraju, vrlo atraktivnog izgleda

Objavljeno: 11:44h

Vejd Vilson, 30-godišnjak s Floride, proglašen je krivim za ubistvo dve žene, a detalji njegovih zločina su jezivi. Osuđen je na smrt, ali tokom suđenja stekao je horde fanova uverenih da bi mu trebalo ublažiti kaznu.

Nedugo nakon što je njegov slučaj dospeo u javnost, Vilson je stekao pravi klub obožavalaca i naročito obožavateljki, koji su opsednuti njime zbog njegovog specifičnog i, kako mnogi smatraju, vrlo atraktivnog izgleda - dobro je građen, ima brojne tetovaže, među kojima su, doduše, i dva nacistička simbola - kukasta krsta, ali očigledno ni to nije svima problem, a spominje se i način na koji razgovara sa svojim advokatima, piše LADBible.

Žene širom sveta kaže njegove klipove sa suđenja uglavnom na TikTok, a novi viralni video pokazuje kako izgleda kada se Vejd smeje.

"Nema prednje zube, ali mu i to dobro stoji", " konačno da nije ozbiljan", "lep kako god da okreneš", samo su neki od komentara.

Pogledajte video ispod:

Inače, nije to prvi put da svet ludi za nekim kriminalcem, jedan od poslednjih takvih slučajeva je onaj Džeremija Miksa, bivšeg člana ulične bande Krips, koji je uhapšen zbog posedovanja oružja, a njegova zatvorska fotografija je u trenutku obišla svet. Titula najseksepilnijeg zatvorenika dovela ga je do najvećih svetskih modnih pista, te je postao jedan od najtraženijih muških modela, a snimio je i nekoliko filmova.

Slučaj Vejda Vilsona mnogo je mračniji, a kraj mu neće biti svetao.

Vejd Vilson se smeje na sudu
Vejd Vilson se smeje na sudufoto: Tiktok printscreen

Zbog svojih brutalnih zločina osuđen je na smrtnu kaznu. U oktobru 2019. godine u razmaku od nekoliko sati ubio je dve žene - Kristinu Melton (35) i Dijanu Ruiz (43).

Svoju prvu žrtvu Kristinu Melton upoznao je u baru i nakon toga je izašao s njom. Sledećeg dana ju je zadavio u njenoj kući, gde je telo i pronađeno. Druga žrtva Dijana Ruiz išla je pešice na posao u obližnji bar kada joj je prišao automobilom i tobože smernice tražeći je oteo.

Vilsonov otac je na suđenju rekao da mu je sin priznao da ju je zadavio, a kada je shvatio da još diše, nastavio je da je gazi - prešao je preko nje između 10 i 20 puta - dok nije izgledala kao špagete.

Njeno telo pronađeno je nekoliko dana kasnije na polju u blizini. Njegov otac je, nakon što mu se sin pohvalio svojim zločinima, odmah pozvao policiju.

Ruiz je bila majka dvojice sinova, a njen 19-godišnji sin svedočio je na suđenju.

"Moja mama neće biti na mom venčanju", rekao je u suzama tokom svedočenja. Vilson je, pisali su mediji, navodno rekao detektivima: "Ponovio bih to."

S vremenom se oglasila i njegova bivša devojka i ustvrdila da ju je seksualno zlostavljao, ali to nije sprečilo fanove da polude za njim, ponajpre na TikToku, a nastale su i stranice "Pravda za Vejda Vilsona". Video snimci su prepuni komentara poput: "Predivan je! Šta nije u redu sa mnom?", "Ja ću ga popraviti", "Znam da je ovo užasno reći, ali kako dobro izgleda, sve bih mu oprostila". Wilson je primio gotovo 4.000 poruka u zatvoru, a neke su bile označene sa "X" te su vlasti odbile da mu ih uruče.

1 / 20 Foto: Tiktok printscreen

Bonus video:

02:03

Ubica Darka Geislera se presvukao na ulici

(Espreso/J.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.